Συνάντηση εργασίας Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ – Προέδρου ΕΟΤ – Συντονιστικής Επιτροπής Επαγγελματικών Φορέων Αργοσαρωνικού.

Δελτίο Τύπου.
Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΟΤ κ. Χρήστου Πάλλη, διεξήχθη συνάντηση εργασίας για την Τουριστική Προβολή του Αργοσαρωνικού, στην οποία συμμετείχαν εκτός του Προέδρου, ο Γ.Γ του ΕΟΤ κ. Π.Λειβαδάς και αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Επαγγελματικών Φορέων Αργοσαρωνικού αποτελούμενη από τον κ. Σταύρο Καλαμάκη (Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας) και τον κ. Δημήτρη Συξέρη (Γ.Γ. Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου).
 
Στη συνάντηση τέθηκαν μια σειρά ζητήματα τα οποία έχει αναδείξει η ΣΕΕΦΑ σαν καθοριστικά για την Τουριστική Ανάπτυξη του Αργοσαρωνικού όπως η Προσβασιμότητα των περιοχών του Αργοσαρωνικού (Αεροπορική Σύνδεση με το Εξωτερικό, Ακτοπλοικές και Οδικές Συγκοινωνίες), η ανάδειξη της Νησιωτικότητας που χαρακτηρίζει τον Αργοσαρωνικό και η Διαφημιστική Προβολή του Αργοσαρωνικού σαν Ενιαίο Τουριστικό Προορισμό σε Ελληνικό και Διεθνές Κοινό.

Επίσης συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για τα προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού του ΕΟΤ, στα οποία τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο κ. Γ.Γ. του Οργανισμού, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
Βασικό συμπέρασμα της συνάντησης ήταν η ανάγκη για Στρατηγικό Σχεδιασμό της Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Αργοσαρωνικού σαν Ενιαίου Τουριστικού Προορισμού, στον οποίο θα είναι καθοριστικός ο ρόλος του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής / Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Επαγγελματικών Φορέων της ευρύτερης περιοχής.
Για τον καθορισμό και τον συντονισμό των επιμέρους δράσεων προβολής του Αργοσαρωνικού, αποφασίστηκε να ακολουθήσει σειρά επαφών με ευρύτερη συμμετοχή και ορίζοντα την επόμενη Τουριστική Περίοδο του 2014.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png