Κάλεσμα στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Σώζοντα από τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικας.

Δελτίο Τύπου.
Ο Πολιούχος της Πέρδικας Άγιος Σώζων, αλλά και ο Σύλλογός μας, εορτάζουν την Παρασκευή και το Σάββατο 06-07 Σεπτεμβρίου 2013! Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στους εορτασμούς της μεγάλης αυτής Θρησκευτικής Πανήγυρης της περιοχής μας για να τιμήσουμε τον Προστάτη μας Αϊ Σώστη!

Την Παραμονή, 06/09, θα γίνει περιφορά της εικόνας του Αγίου στο χωριό, συνοδεία αγήματος του Π.Ν. , ενώ με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, το άγημα θα συνοδέψει η φιλαρμονική μπάντα «ΜΟΥΣΑ».

Η κατανυκτική αυτή ατμόσφαιρα συνοδεύεται από τους χαιρετισμούς των διερχόμενων πλοίων που, τροποποιώντας τη διαδρομή τους, διέρχονται μπροστά από τον Ι.Ν. , ανάμεσα Μονής και Πέρδικας αποδίδοντας τιμές στον Άγιο!

Φυσικά, τους επισκέπτες περιμένει η μεγάλη Εμποροπανήγυρις που έχει ήδη στηθεί κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του χωριού, ενώ η Παραλία της Πέρδικας φοράει τα καλά της για να σας υποδεχτεί με τη θαλασσινή γιορτινή της φορεσιά!
 
Χρόνια πολλά, με υγεία.
 
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Στέλλα Τρίμη
Πρόεδρος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png