Συνάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αίγινας με τον Yπουργό Υγείας

Δελτίο Τύπου.
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωῒ με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ». Ο Γενικός επόπτης του Νοσοκομείου σεβ. Μητροπολίτης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος, εξέθεσαν στο κ. Υπουργό τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου και τις δυσκολίες που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια από τις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων.

Ενημέρωσαν τον υπουργό για τις προσπάθειες που κάνει η νέα διοίκηση για την εξυγίανση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και για τις δυνατότητες του Νοσοκομείου να προσφέρει ακόμη περισσότερες ιατρικές υπηρεσίες σε πρωτοβάθμιο επίπεδο στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

Ο Υπουργός Υγείας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή την διοίκηση του Νοσοκομείου και δεσμεύτηκε πως θα ασχοληθεί εκείνος προσωπικά για την επίλυση των θεμάτων και την τακτοποίηση των παλαιών οφειλών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png