Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Περί "ηλεκτρονικών κουκουλοφόρων".

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Συμπατριώτες

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε  δημόσια σε δηλώσεις του δημοτικού  συμβούλου της συμπολίτευσης  κ. Πέτρου Πετρίτη, ο οποίος ξεπερνώντας τα όρια της πολιτικής κριτικής, αποκάλεσε σε συνεδρίαση του σώματος, την ανακοίνωση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΑΙΓΙΝΑΣ, ως κατάπτυστη, άξια μήνυσης, τους δε συντρόφους μας , «ηλεκτρονικούς κουκουλοφόρους».

Κύριε Πετρίτη, αν είχατε, έστω και την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα, τότε θα ξέρατε πως, «ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι». Κι αυτό που έχει τούμπανο ο κόσμος, είναι πως στις πλάτες του δεκαετίες τώρα, παίζεται ένα άσχημο παιχνίδι εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με στοιχεία του Αντιδήμαρχου κ. Ν. Κουκούλη, μόνο το κόστος μεταφοράς του νερού από το 2008 φτάνει τα 20.000.000€. Αν κάνετε τον πολλαπλασιασμό κ. Πετρίτη επί περίπου 30 χρόνια, εύκολα θα καταλαβαίνατε, πως όχι μόνο αγωγός θα είχε έρθει στην Αίγινα, αλλά και αεροδρόμιο με απευθείας πτήσεις θα είχαμε. Αν πάλι προσμετρήσετε τις απώλειες δικτύου, που επί 30 χρόνια, αντί να μειώνονται συνεχώς αυξάνονται, αν για λίγο ψάχνατε στην ιστορία των δημοτικών συμβουλίων της Αίγινας, τότε θα βλέπατε και θα ξέρατε, πως όλα είναι ήδη, ειπωμένα από παλιά. Τα ίδια προβλήματα, παραπλήσια φρασεολογία, ίδιες εντάσεις, ίδια αντιμετώπιση, ίδιος κομπασμός. Σας λέμε απλά κ. Πετρίτη, πως έχουμε μάθει απ’ έξω κάθε σκηνή του έργου, ξέρουμε κάθε πλάνο, σαν παλιά ελληνική ταινία ένα πράγμα.

Άλλωστε κ. Πετρίτη και  ο συνάδελφός σας κ. Ηλ. Μπέσης, ομολόγησε τα παιχνίδια «κονόμας» εξαιρώντας βέβαια το δήμο Αίγινας. Μην εκνευρίζεστε λοιπόν κ. Πετρίτη, δεν σας είπαμε κλέφτες, ξέρουμε πως στην παρούσα χρονική στιγμή, κυρίαρχη ιδεολογία είναι το «ότι νόμιμο, είναι και ηθικό». Για ανεπάρκεια σας εγκαλούμε, για την επικινδυνότητα των χειρισμών σας, για την αδιαφορία σας, προκειμένου να βρεθούν λύσεις προς όφελος της κοινωνίας.

Αντί λοιπόν, να ασχολείστε με την πραγματικότητα, αντί να ζητήσετε συγνώμη για την ανεπάρκεια σας από την αιγινήτικη κοινωνία, το μόνο που σας έκαιγε, ήταν να επιτεθείτε στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα με αγωνία, να προσπαθήσετε να στηρίξετε τους ομογάλακτους σας πολιτευτές και αντιπεριφερειάρχη. Ακόμα χειρότερα, είδαμε την καλλιέργεια της φασίζουσας αντίληψης αποπολιτικοποίησης και συκοφάντησης συνολικά των κομμάτων κατά το «όλοι μαζί τα φάγαμε». Όχι κ. Πετρίτη δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ήταν και είναι στην κυβέρνηση, όλα αυτά τα χρόνια της ρεμούλας. Άλλωστε, τα περισσότερα στελέχη της δημοτικής σας παράταξης, υπήρξαν επί σειρά ετών, τοπικοί εκφραστές της πολιτικής, που κατέστρεψε την πατρίδα και εξαθλίωσε τη ζωή μας.

Πέρα όμως όλων αυτών κ. Πετρίτη, όσον αφορά στην προβοκατόρικη και ανήθικη αναφορά σας περί «ηλεκτρονικών κουκουλοφόρων» σας ενημερώνουμε ότι τα ονόματα των συντρόφων που απαρτίζουν το Συντονιστικό  της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ, δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο μετά τις εκλογές της οργάνωσης μας τον Νοέμβρη 2012.

Να ξανασυστηθούμε λοιπόν (αφού έχετε έλλειμμα ενημέρωσης).

Γραμματέας: Κ. Ζορμπαλάς, Αναπληρωτής: Π. Πατσακιός, Ταμίας: Α. Ντελής,

Μέλη: Β. Λινός, Α. Σώρης, Ζ. Γεωργιάδου, Μ. Πετράκη, Χ. Μοσχονά, Ε. Ευσταθίου

Επίσης κ. Πετρίτη, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, πως κανείς από τους συντρόφους μας, που εκτελέστηκαν στο νησί ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ότι πράττουμε το κάνουμε πάντα από καρδιάς, γιατί εμείς κύριε Πετρίτη, έχουμε ένα παλιό καημό, ένα όραμα. Να δούμε την πατρίδα ελεύθερη και τους κατοίκους της πολίτες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png