Κοινή σύσκεψη των προέδρων της Τοπικής Κοινότητας και της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας για τον απολογισμό του Masters Beach Volley.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Masters Beach Volley στην Πέρδικα, οι δύο τοπικοί φορείς που ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη πρόταση και φυσικά να συνεισφέρουν ώστε αυτή να υλοποιηθεί, προχώρησαν σήμερα το απόγευμα στο μεταξύ τους απολογισμό. Ο απολογισμός έγινε σε κοινή σύσκεψη του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κυρίου Τάσου Αμάφη, του προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας κυρίου Νεκτάριου Κοκόλη και του μέλους του Τοπικού Συμβουλίου κυρίου Γιάννη Μαλτέζου.


Η συζήτηση για τον απολογισμό της διοργάνωσης αφορούσε αποκλειστικά τη συνεργασία των δύο φορέων. Πριν από αυτή τη συζήτηση και οι τρεις τους θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τα πρόσωπα και τους τους φορείς που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον πρωτεργάτη του αθλήματος στην Αίγινα κύριο Στάθη Νικολούζο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png