Παραιτήθηκαν ο αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Παντελής Μεθενίτης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστας Γκρινέζος.

Δύο ακόμη παραιτήσεις κατατέθηκαν χθες Πέμπτη από δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας. Έτσι, μετά την παραίτηση του προέδρου κυρίου Νίκου Γιαννούλη και μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης της Ένωσης και την ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, οι κύριοι Παντελής Μεθενίτης αντιπρόεδρος και ο Κώστας Γκρινέζος μέλος του διοικητικού συμβουλίου κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους.


Ο κύριος Μεθενίτης μιλώντας στο Aegina Portal είπε μεταξύ άλλων: "Οι αρχικές μας προθέσεις ήταν αυτές οι εκλογές να ήταν ήρεμες και συναινετικές. Δυστυχώς κάποιοι δεν κατάλαβαν τις προθέσεις μας, ίσως κι εμείς να μην τις εξηγήσαμε καλά, κάποιοι να μην ήθελαν να τις καταλάβουν για δικούς τους λόγους". Υπενθύμισε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος και ο κ. Κ. Γκρινέζος ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου που προέρχονταν από την αντιπολίτευση, υπήρχε μία άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με τον κύριο Νίκο Γιαννούλη. Ο κύριος Μεθενίτης θέλησε συμπληρωματικά να καταθέσει στη δήλωσή του ότι: "Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι μίλησαν για βουβές εκλογές, για μαγειρέματα και συμφωνίες όσον αφορά τις θέσεις. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που το ήθος και η αξιοπρέπειά μου, για όσους ξέρουν τι σημαίνει αυτό, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω γιατί δεν ήταν αυτές οι προθέσεις μου".

Για το ίδιο θέμα προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον κύριο Κώστα Γκρινέζο, κάτι που δεν ήταν εφικτό.

Τέλος να σημειώσουμε ότι και τα τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας φέρονται να είναι υπό παραίτηση, καθώς δεν είναι γνωστό αν οι παραιτήσεις τους έχουν γίνει δεκτές ή όχι, αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Επαγγελματική Ένωση.  Όλα αυτά συμβαίνουν λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την γενική συνέλευση του μεγαλύτερου επαγγελματικού φορέα του νησιού και είναι άγνωστο αν και με ποιο τρόπο μπορούν να επηρεάσουν την πραγματοποίησή της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png