Πρόσκληση συμμετοχής κατοίκων για συμμετοχή στην έκθεση Φαντάσου την πόλη Αίγινα 2013.

Η έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Αίγινα 2013 »  έχει ως στόχο να ανοίξει έναν δημιουργικό  διάλογο ανάμεσα στους πολίτες, την κοινότητα των μελετητών  και τους τοπικούς φορείς. Ένας από τους τρόπους είναι η κατάθεση πινακίδας κατοίκου στην κεντρική έκθεση.

Αν θέλετε να συμμετέχετε  σαν άτομα ή σαν σύλλογοι μπορείτε να δήλωσε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 20 Μαΐου 2013.

 

Στην πρόταση σας μπορείτε να παρουσιάσετε σαν θέματα-προβλήματα του νησιώτικου  τοπίου, προβληματικά ως προς την αισθητική ή/και τη λειτουργία τους, δημοσίου ενδιαφέροντος: π.χ μια νεκρή πλατεία, ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, μια παρατημένη παιδική χαρά, μια δύσβατη διαδρομή, μια ανεκμετάλλευτη πίσω όψη ενός κτιρίου, ένα σημείο που χρειάζεται σήμανση ή/και ανάδειξη ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

Υπάρχουν γενικές κατευθύνσεις, οι οποίες θα δώσουν την απαραίτητη συνοχή σε μία συλλογική έκθεση. Ζητούμενο είναι η πινακίδα να περιέχει υλικό οργανωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε ο επισκέπτης της έκθεσης  να έχει άμεσα άποψη για το περιεχόμενο  του θέματος-προβλήματος που παρουσιάζεται, καθώς και ο μελετητής-επισκέπτης της έκθεσης να ευαισθητοποιηθεί για να προωθήσει το θέμα-πρόβλημα προς μελέτη, είτε από τον ίδιο είτε από συνάδελφό του και η τοπική κοινότητα να ανοίξει έναν δημιουργικό διάλογο σχετικά με την επίλυση αυτού του θέματος. Η επιμέλεια εκτύπωσης και το κόστος παραγωγής εκτύπωσης και αποστολής της πινακίδας είναι ευθύνη των κατοίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας.


www.aeginarising.gr 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png