Επιστολή διαμαρτυρίας μέλους του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού συλλόγου Πέρδικας "Άγιος Σώστης".

Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας Αίγινας " Άγιος Σώστης".
Από τον φίλο και μέλος του ΔΣ του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρδικας Αίγινας " ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ", κ. Ιωάννη Μούρτζη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας, σχετικά με διάφορα κακεντρεχή και συκοφαντικά σχόλια που ακούγονται τελευταία για το Σύλλογό μας αναφορικά με τον οικιστικό χαρακτήρα του χωριού μας, με την παράκληση να την παραθέτουμε αυτούσια στο κοινό για την ορθή ενημέρωσή του. Όσον αφορά το Σύλλογό μας , για άλλη μια φορά πρέπει να τονίσουμε σε όσους έχουν την τάση να ξεχνούν ότι ο μοναδικός σκοπός ύπαρξης του Συλλόγου μας είναι ο εξωραϊσμός και η περιβαλλοντική και πολιτιστική προστασία της φυσιογνωμίας της Πέρδικας και μόνο- και βέβαια στο βαθμό που μας επιτρέπει η δυναμική μας.

ΚΑΜΙΑ άλλη συνδεδεμένη δραστηριότητα δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει στους κόλπους του Συλλόγου, όπως άλλωστε ορίζει το Καταστατικό μας. Οι όποιες λοιπόν συκοφαντικές διαδόσεις ας παραμείνουν διαδόσεις, έωλες και ανυπόστατες. Εμείς έτσι τις χαρακτηρίζουμε. Βάσει κανονισμού, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, μπορούν όλα τα μέλη να παραβρεθούν και να καταθέσουν απόψεις και προβληματισμούς και ΜΑΖΙ να προσπαθήσουμε προς ένα κοινό στόχο. Επιπλέον, τα τηλέφωνα και όλα τα μέσα επικοινωνίας μας είναι πάντα στη διάθεση όλων και για οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Μακάρι στην επόμενη Γ.Σ. να παραβρεθεί ΟΛΟ το χωριό και όχι μόνο ελάχιστοι όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Μέχρι τότε "κουβεντούλες του σοκακιού" και υστερόβουλες, άγονες κριτικές δεν είναι δυνατόν να ληφθούν σοβαρά υπόψη αλλά πολύ απλά θα αντικρούονται εν συντομία. Όπως θέλησε ο ίδιος ο συγγραφέας του σχολίου να τονίσουμε- και τον ευχαριστώ για αυτή του τη διακρητικότητα- θα θέλαμε να συμπληρώσουμε ότι οι όποιες ατομικές ενέργειες των μελών που γίνονται για προσωπικούς τους λόγους δεν είναι δυνατόν ότι ταυτίζονται απαραίτητα με τον ίδιο το Σύλλογο.

Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε θέση του Συλλόγου, πρέπει αυτή να συνυπογράφεται τόσο από τον Πρόεδρο όσο και από τον Γεν. Γραμματέα και να φέρει τη σφραγίδα και το λογότυπό του. Τέλος, ζητούμε από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πέρδικας να προασπίσει και να προστατέψει τον εξωραϊστικό χαρακτήρα και δράση του Συλλόγου ενάντια σε όποια κακόβουλα και ανυπόστατα σχόλια, μιας και για ΟΛΕΣ μας τις ενέργειες είναι πάντοτε ενήμερος.

Ευχαριστώ, Στέλλα Τρίμη Πρόεδρος

Η επιστολή σε ηλεκτρονικό αρχείο



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png