Επιστολές από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Ευχαριστήρια επιστολή
Τα  μέλη της Θεατρικής  Ομάδας Κυψέλης επιθυμούν να  ευχαριστήσουν όλους τους θεατές  που  παρακολούθησαν τις   παραστάσεις  του θεατρικού  έργου του Ι. Καμπανέλλη: «Η  αυλή των θαυμάτων» που δόθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης από 16 Μαρτίου ως  14 Απριλίου. Η προσέλευση των Αιγινητών αλλά  και επισκεπτών του νησιού μας ήταν  τέτοια με αποτέλεσμα να  δοθεί μια επιπλέον παράσταση την Κυριακή 14 Μαρτίου. Οι θεατές ξεπέρασαν του 900.

 Η ανταπόκριση η συμμετοχή   και η αγάπη του κόσμου σε  μια τέτοια προσπάθεια χαρίζει  δύναμη, αισιοδοξία στα μέλη της  ομάδας αλλά και ευθύνη για  τα επόμενα βήματα.

Αξίζει πραγματικά  να  ενισχύονται και να δυναμώνουν  τέτοιες προσπάθειες, που προσφέρουν  εναλλακτικές λύσεις δραστηριότητας,  έκφρασης, συλλογικότητας και κοινωνικοποίησης στους συμμετέχοντες.

Με  τιμή
Ο  υπεύθυνος της Ομάδας
Μπήτρος Γεώργιος
Τα  μέλη

Δελτίο Τύπου

Την τελευταία παράσταση  του έργου του Ι. Καμπανέλλη: «Η αυλή των θαυμάτων»  που δόθηκε από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης την Κυριακή 14 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 30 μαθητές μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, από το Γενικό Λύκειο Εύδηλου Ικαρίας στα πλαίσια  τετραήμερης επίσκεψης  τους στην Αίγινα.

   Οι μαθητές από την  Ικαρία μετά από ένα τετραήμερο  επισκέψεων σε σημαντικά μέρη  και αξιοθέατα του νησιού όπως  στον Άγιο Νεκτάριο, στην Αφαία,  στην Αγία Μαρίνα, στο ΕΚΠΑΖ,  στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο  και στο Κυβερνείο, είχαν την  ευκαιρία να χαρούν από κοντά την Αιγινήτικη φιλοξενία και να δουν από κοντά τις δραστηριότητες των μαθητών στο νησί μας, συμμετέχοντας και στις πρόβες της Θεατρικής Ομάδας ΓΕΛ – ΕΠΑΛ αλλά παρακολουθώντας και την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης.

   Οι ανταλλαγές αυτές δεν βοηθούν μόνο την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά συμβάλουν και στην προβολή της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png