Ευχαριστήριες επιστολές από το Γυμνάσιο Κυψέλης.

Ευχαριστήριες επιστολές από το Γυμνάσιο Κυψέλης.
Ευχαριστήρια  επιστολή
Ο  Διευθυντής και  ο Σύλλογος των διδασκόντων  καθηγητών  του 2ου Γυμνασίου Αίγινας επιθυμούν να εκφράσουν με την παρούσα επιστολή τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που είχε την πρωτοβουλία να προσφέρει ένα πλούσιο μπουφέ στην εκδήλωση της Περιβαλλοντικής Ομάδας (24-2-2013) αλλά και στην αποκριάτικη εκδήλωση των μαθητών την Παρασκευή 15 -3 -2013.

Οι κινήσεις αυτές βοηθούν  να οικοδομηθεί  η καλή συνεργασία  και η κοινωνική συνοχή της  μαθητικής κοινότητας στις δύσκολες  εποχές που διανύουμε.

Ο Διευθυντής
Μπήτρος  Γεώργιος

Ευχαριστήρια  επιστολή
Ο  Διευθυντής και  ο Σύλλογος των διδασκόντων  καθηγητών  του σχολείου επιθυμούν  να εκφράσουν με την παρούσα επιστολή τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Νικόλαο Κασιμάκη, ξυλουργό, ο οποίος αφιλοκερδώς προσέφερε προσωπική εργασία για τη συντήρηση και επιδιόρθωση πολλών  θρανίων  του σχολείου μας.

Η  εθελοντική  προσφορά  εργασίας και μάλιστα από παλαιούς μαθητές προς το σχολείο τους ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας προς αυτό, είναι η μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή για τους δασκάλους και καθηγητές.

Ο Διευθυντής
Μπήτρος  Γεώργιος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png