Αποκριάτικη γιορτή από το Χορευτικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Χορευτικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, διοργάνωσε την αποκριάτικη γιορτή του. Μικροί και μεγάλοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ντυμένοι με κάθε είδους αποκριάτικη φορεσιά, δυνάμωσαν τη μουσική και χόρεψαν παραδοσιακούς και άλλους χορούς. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του συλλόγου χθες το απόγευμα, με τη συμμετοχή των μελών του χορευτικών τμημάτων και των υπευθύνων της λειτουργίας τους.


Σερπαντίνες, καλή διάθεση, κεράσματα, αλλά και προσδοκίες για το χορευτικό τμήμα, το οποίο κάθε φορά παρουσιάζεται ανανεωμένο και με διάθεση για ακόμη περισσότερη δουλειά. Τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το οποίο οι διοργανωτές θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν και φέτος, παρά τις δυσκολίες από την οικονομική κρίση. Το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας εύχεται καλές απόκριες!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png