Η Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ για τις αυξήσεις στην τιμή της μεταφοράς του νερού.

Η Διοίκηση Σακκιώτη σε ρόλο υπερασπιστή των υδρομεταφορέων αποδέχεται πλήρως την ιδιωτικοποίηαη των υδάτινων πόρων.

Στην ίδια λογική, εμπορευματοποίησης του νερού και οι παρατάξεις  Γρηγορόπουλου και Κουκούλη.

Η Κ.Ο. ΑΙΓΙΝΑΣ του Κ.Κ.Ε. καλεί τους κατοίκους της Αίγινας να αντισταθούν στις νέες αυξήσεις, που προωθεί η διοίκηση του Δήμου, να παλέψουν μαζί με όλο τον Ελληνικό λαό για δημόσιο φορέα διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Τη στιγμή που τα λαϊκά  νοικοκυριά της Αίγινας, αδυνατούν  να ανταποκριθούν στις ήδη υπέρογκες  τιμές στα τιμολόγια του νερού, τη στιγμή που αναγκάζονται οι κάτοικοι του νησιού να αγοράζουν εμφιαλωμένο  νερό για να πιούν, η Διοίκηση Σακκιώτη ετοιμάζεται για νέες αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού. Σε μια «κατεπείγουσα» συνεδρίαση  προσπάθησε να περάσει αυξήσεις 13% για τη μεταφορά του νερού, λειτουργώντας σαν «εκπρόσωπος» των υδρομεταφορέων. Δεν τα κατάφερε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραιτηθεί από τις επιδιώξεις της.

Ο λαός της Αίγινας  πρέπει να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Τυχόν αύξηση στη μεταφορά του νερού, θα είναι ο προπομπός  για νέες αυξήσεις στα τιμολόγια  του νερού!

Από τις τελευταίες εξελίξεις  ο λαός πρέπει να βγάλει συμπεράσματα. Πρέπει να αντιδράσει στην πολιτική αυτή (Ε. Ένωσης – Κυβέρνησης – Δημοτικής  Αρχής),  που το κοινωνικό αγαθό  που λέγεται νερό, το παραδίδει  στους ιδιώτες με ολέθριες συνέπειες. Το νερό δεν  μπορεί να γίνεται αντικείμενο  εκμετάλλευσης από το μεγάλο κεφάλαιο.

Να  διεκδικήσουμε:

  • - Φθηνό και  καθαρό νερό
  • - Να μην Ιδιωτικοποιηθεί  η ΕΥΔΑΠ
  • - Δημόσιο φορέα  διαχείρισης υδάτινων
  • - Σύνδεση με υποθαλάσσιο αγωγό με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό
Κ.Ο  ΑΙΓΙΝΑΣ του ΚΚΕ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png