"Αριστείον Γεωργίου Σ. Αλυφαντή" και κοπή πίτας από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας.

Την ετήσια εκδήλωση που αφορά την απονομή του "Αριστείου Γεωργίου Σ. Αλυφαντή", πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των μαθητών που θα βραβεύονται στην αποψινή εκδήλωση, δημιούργησαν μαζί με τα μέλη του συλλόγου ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον, για τους τρεις μαθητές των γυμνασίων του νησιού, που αρίστευσαν κατά την περσινή σχολική χρονιά. Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε κάποιες από τις επόμενες δραστηριότητες. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η γραμματέας του συλλόγου κυρία Άννα Χάνου, η οποία παρουσίασε τη θεσμοθέτηση ενός νέου βραβείου, που θα αφορά τον εκπαιδευτικό Γρηγόρη Μπήλιο. Παρουσίασε επίσης το βιογραφικό του Γεωργίου Αλυφαντή.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης που έκανε και την πρώτη βράβευση, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τον κύριο Σωκράτη Αλυφατή και τον αντιδήμαρχο κύριο Νεκτάριο Κουκούλη. Βραβεύθηκαν οι μαθητές: Ρακίπη Πρανβέρα του Ιλιρ - Καποδιστριακό Γυμνάσιο Αίγινας, Κάλαβρος Μιχαήλ του Στυλιανού - 2ο Γυμνάσιο Κυψέλης, και Κακλαμάνου Ιωάννα του Παναγιώτη από το Γυμνάσιο Μεσαγρού. Οι αριστούχοι μαθητές έλαβαν επίσης ως δώρο βιβλία της Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ και Γεωργίας Κουλικούρδη. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής και φυσικά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png