Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

Η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη, για δεύτερη συνεχή χρονιά στις νέες εγκαταστάσεις του ιδρύματος. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου "Μαραθώνιος ονείρων" από τους πρωταθλητές Άννα Βερούλη και Νίκο Μιχαλόπουλο, στο πλαίσιο των δράσεων "Ζω στο νησί μου, αθλούμαι και μαθαίνω". Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος, από την κυρία Φλώρα Καψάλη και συνεχίστηκε με την παρουσίαση των σκοπών του ιδρύματος από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων κυρία Ξανθένια Μαντά.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομη ομιλία τους οι κυρία Άννα Βερούλη και ο κύριος Νίκος Μιχαλόπουλος, που έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος και τόνισαν ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα του. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών και των φίλων του ιδρύματος.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png