Εισαγγελική συνδρομή ζητά η Τοπική Επιτροπή Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη διαφορά στις χρεώσεις του νερού.

Τοπική Επιτροπή Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Δελτίο Τύπου.
Ενώ η κοινωνία της Αίγινας στερείται τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου δικτύου ύδρευσης, με χαμηλής ποιότητας νερό και επανειλημμένες διακοπές, επιβεβαιώνονται οι ενδείξεις (που είχαμε επισημάνει από αρχές φθινοπώρου) ότι μια καλοκουρδισμένη μηχανή διασπάθισης δημοσίου χρήματος έχει στηθεί μεταξύ Περιφέρειας –Εταιριών Υδρομεταφορέων - Δήμου Αίγινας.

Η διαφορά 403.951 κ.μ. νερού μεταξύ χρεώσεων της ΕΥΔΑΠ και χρεώσεων των εταιριών υδρομεταφορέων, η κλοπή του υδρομετρητή-"κλειδί" και η ανεπαρκής (ως φαίνεται) νομική σύμβαση του δήμου με τις εταιρίες δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα με δυσοσμία σκανδάλου.

Καλούμε άμεσα την διοίκηση του Δήμου να κινηθεί τάχιστα για την διαλεύκανση της υπόθεσης με εισαγγελική συνδρομή (και όχι να σέρνει το θέμα για άλλες 45 μέρες) και να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες (καταγγελία της υπάρχουσας σύμβασης-άρνηση πληρωμής της διαφοράς) για την υπεράσπιση των συμφερόντων των δημοτών της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png