Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Τοπικό Τμήμα Αίγινας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελλήνων Οδηγών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, το οποίο θα αποτελεί και σημείο συγκέντρωσης των Οδηγών. Την εκδήλωση προλόγισε η τοπική έφορος κυρία Μαίρη Σίνη, η οποία εκτός από τις ευχές για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε τα στελέχη του Τοπικού Τμήματος για την προσφορά τους στην ανάπτυξη της ιδέας του Ελληνικού Οδηγισμού στο νησί.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στην προσφορά του Σώματος Ελλήνων Οδηγών. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος κυρία Χαλδαίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ελευθέριος Κουμασίδης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Τάκης Βάρτζελης, η κυρία Φλώρα Αλυφαντή πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, η κυρία Θέκλα Χριστοφή πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΕΠΑΛ, καθώς και ο διευθυντής του σχολείου κύριος Αντώνης Ντελής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png