Συνάντηση της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου Αίγινας με τον υπουργό Παιδείας και τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.

Νοσοκομείο Αίγινας "Άγιος Διονύσιος". Δελτίο Τύπου.
Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, χθες Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας κοινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του Προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου με την νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίνης “ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ”.

Στη συνάντηση που διήρκεσε 45 λεπτά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Γενικός Επόπτης του Νοσοκομείου κ.κ.Εφραίμ και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κ.Υπουργό και τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Νοσοκομείο Αιγίνης. Ιδιαιτέρως αναφέρθηκαν στα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο και ειδικότερα στο θέμα των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων και του Ε.Ο.Π.Υ.Υ και στο αγώνα που πραγματοποιεί η διοίκηση για την καλή λειτουργία του.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος και ως βουλευτής της περιφέρειας μας, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και μαζί με τον κ.Παπαγεωργόπουλο διαβεβαίωσαν τον Σεβασμιώτατο και την Διοίκηση του Ιδρύματος πως θα μελετήσουν διεξοδικά τα θέματα που τέθηκαν και θα πράξουν ότι είναι δυνατόν για την ταχύτερη επίλυση τους .


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο Διοικητικός Διευθυντής

π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης Παναγιώτης Λάκκος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png