Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αίγινας.

Στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αίγινας. Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κυρία Βίκυ Ευσταθίου και τον κύριο Νίκο Οικονόμου για τρέχοντα θέματα που αφορούν τις πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και για άλλα ζητήματα που αφορούν το σύλλογο. Σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Βίκυ Ευσταθίου ο σύλλογος αποκτά μόνιμη έδρα, στο κτίριο που στεγάζονταν ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας, στο Δημοτικό Στάδιο. Η παραχώρηση του χώρου έγινε από τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό.


Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης η κυρία Βίκυ Ευσταθίου ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου ότι από τη νέα χρονιά οι ποσότητες των τροφίμων που θα παραλάβουν οι πολύτεκνες οικογένειες του νησιού θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, όπως άλλωστε και στις πολύτεκνες οικογένειες όλης της χώρας λόγω των περικοπών που ισχύουν. Ακολούθησε ενημέρωση για τις ταμειακές υποχρεώσεις των μελών του συλλόγου και μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση από τον κύριο Νίκο Οικονόμου για τρέχοντα θέματα που αφορούν τις πολύτεκνες οικογένειες.

Στη συνέχεια τα μέλη ψήφισαν για την ελεγκτική επιτροπή, η οποία θα ελέγχει τα οικονομικά του συλλόγου και θα συνεδριάζει μία φορά το χρόνο. Τα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής είναι οι: Λαμπρινός Χαρτοφίλης, Χατζητζοπανίδου Λουκία, και Τσούρη Ελευθερία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png