Επιστολή του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού για το πρόσφατο συμβάν στο ΕΠΑΛ.

Σύλλογοςς Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού. Επιστολή.

Με αφορμή το πρόσφατο συμβάν στο ΕΠΑΛ Αίγινας, όπου αστυνομικοί με πολιτικά προσπάθησαν να προσαγάγουν μέσα από το χώρο του σχολείου μαθητή, δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση σ΄ αυτή την αυθαίρετη ενέργεια

Για όποιο λόγο κι αν κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο συγκεκριμένος μαθητής η προσαγωγή του μέσα από το χώρο του σχολείου με συνοδεία αστυνομικών και μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του αποτελεί διασυρμό και μείωση της προσωπικότητάς του.

Θεωρούμε ότι σωστά ενήργησε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και αντέδρασε στην προσαγωγή του, προστατεύοντας την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του συγκεκριμένου μαθητή.

Σε μια εποχή που η αστυνομική βία και οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων των πολιτών είναι καθημερινό γεγονός και αποτελούν τρόπο καταστολής των κοινωνικών αγώνων, η αντίσταση σ’ αυτό το σκηνικό αποτελεί υποχρέωση κάθε συλλογικού φορέα και κάθε πολίτη ατομικά. .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Η
ΠΡΟΕΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡ.ΡΕΠΠΑΣ ΧΡΥΣ. ΜΟΣΧΟΝΑ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png