Νοσοκομείο Αίγινας. Πρόσκληση Ιατρών.

Νοσοκομείο Αιγίνης "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ". Ανακοίνωση: Πρόσκληση Ιατρών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αίγινας «Ο Άγιος Διονύσιος», στα πλαίσια της μέριμνάς του για τον συνάνθρωπο-ασθενή, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων για συνεργασία με το Νοσοκομείο με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στον τοπικό πληθυσμό.

Θα επακολουθήσει σχετική συζήτηση με τη Διοίκηση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο συνεργασίας και στη συνέχεια να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία των υποδομών του Νοσοκομείου.

Οι Ιατροί μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο χρονικό διάστημα από 4 έως 15 Μαρτίου 2013. Όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν πληροφορίες ή να υποβάλουν γραπτά το ενδιαφέρον τους στη Γραμματεία του Νοσοκομείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2297024489 και ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο Διοικητικός Διευθυντής
π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης Παναγιώτης Λάκκος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png