Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Αναβαθμισμένο και με γιορτινή διάθεση ξεκίνησε τη λειτουργία του σήμερα το πρωί, το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Το χριστουγεννιάτικο παζάρι που έχει πλέον καθιερωθεί, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και αποτελεί μία ευκαιρία τόσο για τα μέλη του συλλόγου να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, όσο και για τον ίδιο το σύλλογο να ενισχύσει τα οικονομικά του. Το τελευταίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ώστε να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια.


Το παζάρι είναι ιδιαίτερα προσεγμένο φέτος και τα μέλη του συλλόγου παρουσιάσουν υπέροχα χειροτεχνήματα, διάφορες χρηστικές κατασκευές, αλλά και γευστικά παραδοσιακά γλυκά. Οι τιμές όπως πάντα είναι πραγματικά χαμηλές και τα μέλη του συλλόγου καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους, διαλέγοντας ένα δώρο για τους ίδιους ή για τα φιλικά τους πρόσωπα.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τα προϊόντα που παρουσιάζονται, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθεί κανείς το παζάρι. Μία υπέροχη, πλεκτή, χειροποίητη κουβέρτα είναι το δώρο της λαχειοφόρου αγοράς, που έχει ξεκινήσει και έχει σκοπό να ενισχύσει οικονομικά το νοσοκομείο. Ο κάθε λαχνός κοστίζει ένα ευρώ. Το χριστουγεννιάτικο bazaar γίνεται στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας και οι ώρες λειτουργίας είναι 09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00.

Δείτε φωτογραφίες από το bazaar εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png