Συνάντηση Μαρίας Ρεπούση με την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. .

Με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας συναντήθηκε χθες αργά το απόγευμα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην Α' Πειραιά και Νήσων κυρία Μαρία Ρεπούση. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών με φορείς του νησιού, που ζήτησε η ίδια η βουλευτής με σκοπό την ενημέρωσή της για τα τρέχοντα προβλήματα του νησιού. Την κυρία Ρεπούση υποδέχθηκε στα γραφεία της Επαγγελματικής Ένωσης ο πρόεδρός της κύριος Νίκος Γιαννούλης, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης και τα μέλη κυρία Μαρίνη και Κώστας Γκρινέζος.


Στη συζήτηση συμμετείχε και ο κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος υπεύθυνος της τοπικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και μέλος της Επαγγελματικής Ένωσης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η κυρία Μαρία Ρεπούση είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ζητήματα "πρώτης γραμμής" που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν αρνητικά την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Αίγινα, καθώς και για τις πρόσφατες εξελίξεις σε μία σειρά από ζωτικά θέματα για την τοπική οικονομία, όπως η αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ, η δραματική μείωση των δρομολογίων στα πλοία της ακτοπλοΐας, αλλά και για άλλα σοβαρά θέματα όπως η υγεία και οι υποδομές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png