Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Animal Protection Αίγινας - Αγκιστρίου. .

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα αδέσποτα ζώα από το Σωματείο Animal Protection Αίγινας και Αγκιστρίου. Το bazaar πραγματοποιείται στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Αφαίας 10 στο κέντρο του νησιού. Το σύνθημα είναι: "Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα ζώα της Αίγινας" και ο επισκέπτης του bazaar μπορεί να βοηθήσει αγοράζοντας κάποιο από τα αντικείμενα, πολλά εκ των οποίων είναι χειροποίητα, όπως παιχνίδια και τσάντες, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και δώρα και πολλά ακόμη είδη.


Κατά τη διάρκεια του bazaar θα υπάρξουν δώρα έκπληξη για τα παιδιά, hot dogs και ζεστό κρασί. Με κάθε αγορά ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει κάτι από το ειδικό τραπέζι που υπάρχει στο χώρο. Είναι το δώρο του διοργανωτή φορέα για τους επισκέπτες του bazaar. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τον εμβολιασμό, τη στείρωση, τη διατροφή και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων του νησιού. Οι ώρες λειτουργίας είναι σήμερα μέχρι τις 4 το απόγευμα και αύριο Σάββατο από τι 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png