Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας. .

Διήμερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί η επιτροπή του ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας για την ψήφιση των νέων μέτρων. Η συγκέντρωση περιελάμβανε ομιλία από την κυρία Ευαγγελία Λυκούρη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού. Σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Δεν είναι ανίκητοι. Μπορεί το κράτος των μονοπωλίων και οι μηχανισμοί του να φαίνονται ισχυροί, αλλά την μάχη μπορεί να την κερδίσει ο εργαζόμενος λαός γιατί είναι η πραγματική πλειοψηφία. Αρκεί να είναι πιο οργανωμένος και να ξέρει για ποιο λόγο αγωνίζεται και που πρέπει να σημαδέψει. Ο εργαζόμενος λαός δεν πρέπει απλά να πει ένα όχι στα μετρά αλλά να δημιουργήσει συνθήκες παράλυσης στο πολιτικό τους σύστημα, να προκαλέσει τριγμούς ώστε να μην μπορούν να κτυπάνε τον λαό!


Να μην έχουμε αυταπάτες! Κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης δεν υπάρχει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η ίδια άλλωστε είναι η τρόικα. Όσοι ισχυρίζονται ότι με τις διαπραγματεύσεις μπορεί να δοθεί λύση μας δουλεύουν χοντρά! Είναι επικίνδυνοι! Αποδοχή διαπραγμάτευσης σημαίνει νέα δεινά για τον λαό, σημαίνει αποδοχή του χρέους και νέα μετρά διασφάλισης της κερδοφορίας του κεφαλαίου".

Στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη στις 7:30 μ.μ. τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Πολιτών Αίγινας, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ψήφιση των νέων μέτρων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png