Ανακοίνωση για τη Γενική Απεργία 6-7 Νοεμβρίου από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού.

Δελτίο Τύπου. Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού.
Τα νέα βάρβαρα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με την Τρόικα οδηγούν στην παραπέρα εξαθλίωση , δίνουν  συντριπτικό χτύπημα στη ζωή μας στο μέλλον των παιδιών μας. Αυτό το μέλλον δεν μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία , μόνιμη ανασφάλεια. Όσο  σκύβουμε το κεφάλι  με την αποδοχή τους τόσο μας ποδοπατούν. Θέλουν να μας μετατρέψουν σε σύγχρονους δούλους για να τονώσουν τα κέρδη των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και των βιομηχάνων.

Γι΄ αυτό και συρρικνώνεται η δημόσια εκπαίδευση με τις συγχωνεύσεις – κλείσιμο σχολείων , τη μετατροπή των σχολείων σε επιχειρήσεις και τους εκπαιδευτικούς σε εργαζόμενους  -  θύματα, χωρίς δικαιώματα. Δεν μπορεί ν’ ανεχτούμε να έρχονται μαθητές πεινασμένοι στα σχολεία ή να υπάρχουν σχολεία με κομμένο το ρεύμα.

Απορρίπτουμε  την δήθεν ανάπτυξη που δεν  έχει σχέση με την αντιμετώπιση  της ανεργίας ούτε τη βελτίωση  της ζωής του λαού. Είναι παγίδα  τα περί καλύτερης επαναδιαπραγμάτευσης. Οι αυταπάτες που καλλιεργούν  οι πολιτικές δυνάμεις του ευρωμονόδρομου για καλύτερο  μείγμα διαχείρισης της κρίσης  είναι επιζήμιες για το λαό.

Απεργιακή συγκέντρωση του συλλόγου την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 10:30 π.μ. στην προβλήτα του λιμανιού της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png