Ανακοίνωση ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας.

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας.
Eργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες, συνταξιούχοι νέοι και νέες

Τίποτε δεν τελείωσε αν δεν πει ο λαός την τελευταία του λέξη!

Εμείς έχουμε την δύναμη! Εμείς θα τους ανατρέψουμε! Μη χάνουμε λεπτό!

Η επιτυχία της απεργίας να τους τρομάξει! Η χώρα να ξεσηκωθεί απ΄ άκρη σε άκρη! Να δρομολογηθεί η λαϊκή αντεπίθεση! Να μην μείνουμε μόνο στο αίτημα της καταψήφισης των μέτρων αλλά να δρομολογήσουμε την ανατροπή των αντιλαϊκών πολίτικων και το τσάκισμα των μνημονίων, της τρόικα και των δανειακών συμβάσεων.

Δεν είναι ανίκητοι. Μπορεί το κράτος των μονοπωλίων και οι μηχανισμοί του να φαίνονται ισχυροί, αλλά την μάχη μπορεί να την κερδίσει ο εργαζόμενος λαός γιατί είναι η πραγματική πλειοψηφία. Αρκεί να είναι πιο οργανωμένος και να ξέρει για ποιο λόγο αγωνίζεται και που πρέπει να σημαδέψει. Ο εργαζόμενος λαός δεν πρέπει απλά να πει ένα όχι στα μετρά αλλά να δημιουργήσει συνθήκες παράλυσης στο πολιτικό τους σύστημα, να προκαλέσει τριγμούς ώστε να μην μπορούν να κτυπάνε τον λαό!

Να μην έχουμε αυταπάτες! Κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης δεν υπάρχει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η ίδια άλλωστε είναι η τρόικα. Όσοι ισχυρίζονται ότι με τις διαπραγματεύσεις μπορεί να δοθεί λύση μας δουλεύουν χοντρά! Είναι επικίνδυνοι! Αποδοχή διαπραγμάτευσης σημαίνει νέα δεινά για τον λαό, σημαίνει αποδοχή του χρέους και νέα μετρά διασφάλισης της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Όσο παραμένουμε  μέσα στην σφηκοφωλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο αναγνωρίζουμε το χρέος, όσο αποδεχόμαστε αυτή την πολιτική δεν θα μπορούμε να αποτρέψουμε τα δεινά που μας ετοιμάζουν.

Τα μετρά που παίρνουν δεν μειώνουν το χρέος αλλά το αυξάνουν όπως και οι ίδιοι ομολογούν ξεδιάντροπα. Είναι μετρά στήριξης του κεφαλαίου. Γιαυτό το λόγο θέλουν τους εργαζόμενους σκλάβους με 400 euro και ακατάπαυστη εργασία χωρίς ωράριο χωρίς δικαιώματα, ανέργους –μισοάνεργους –μισοεργαζόμενους, συγχρόνους ζητιάνους και υποδουλωμένους στις ορέξεις τους. Εκτός από τους εργαζόμενους συντριβούν και τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικροκαταστηματάρχες οδηγώντας τους στην εξαθλίωση. Αρπάζουν την σοδειά από τους αγρότες για μια μπουκιά ψωμί και την ουλάνε για μαύρο χαβιάρι.

Συμπολίτες ο καιρός που κάποιοι περιμείνανε από  κάποιες αγωνιστικές πρωτοπορίες να τους λύσουν τα προβλήματα πέρασε ανεπιστρεπτί! Είναι υποχρέωση του καθενός μας να μπει στον αγώνα  για την ανατροπή αυτής της πολίτικης! Μονό έτσι μπορεί να υπάρξουν χειροπιαστά αποτελέσματα.

Όπως είπε και ο  ποιητής : « αν είναι ο λάκκος σου βαθύς. χρέος σου με τα χεριά σου να σηκωθείς»

Πιστέψετε το! Έχουμε την δύναμη να ανατρέψουμε και τα σχεδία τους και τους ιδίους.

Εμείς παράγουμε τον πλούτο, είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Η εργατική τάξη με την συμμαχία της με τους αυτό απασχολούμενους, με την φτωχή αγροτιά να σηκώσουμε ψηλά την σημαία του αγώνα για τα δικά μας συμφέροντα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ  ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10,30΄ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png