Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας σχετικά με το θέμα της κατάργησης της ΔΟΥ Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας σχετικά με το θέμα της κατάργησης της ΔΟΥ Αίγινας επισημαίνει τα εξής:

Ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού είναι κάθετα αντίθετος στην απομάκρυνση της ΔΟΥ γιατί αυτή θα αποτελέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην επιχειρηματικότητα στην βιωσιμότητα και στην ανάπτυξη του νησιού μας, πετυχαίνοντας εν τέλει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που οι εμπνευστές της επιθυμούν.

Στην εποχή που οι επαγγελματίες έχουν ήδη περάσει σε επίπεδα φτώχειας, δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στο επιπλέον κόστος της συχνής μετάβασης στον Πειραιά για την διεκπεραίωση των υποθέσεων τους, με αποτέλεσμα να ωθούνται σε αθέλητη παραμέληση υποχρεώσεων  και προθεσμιών.
Πιστεύουμε ότι ειδικά η ΔΟΥ Αίγινας, λειτουργούσε και λειτουργεί άψογα προς όφελος του πολίτη του νησιού αλλά και της πολιτείας, διευκολύνοντας αμφότερους στους επιδιωκόμενους στόχους.

Οι πολίτες του νησιού μας, παρακολουθούν με αγωνία το αλυσιδωτό ξεχαρβάλωμα των εναπομεινάντων κοινωνικών υπηρεσιών που ένα σύγχρονο κράτος οφείλει να παρέχει στους πολίτες του. 

Δυστυχώς μέρα με την μέρα όλο και κάποια δωρεάν υπηρεσία καταργείται στο όνομα μιας αόριστης προσαρμογής, που το μόνο σταθερό της σημείο είναι ότι προσθέτει νέα κόστη και βάρη στον πολίτη.

Θεωρούμε ότι ο Ιωάννης Καποδίστριας όταν έκανε την Αίγινα πρώτη πρωτεύουσα του σύγχρονου Ελληνικού κράτους κάτι άλλο είχε κατά νου και πάντως όχι την κατάντια που της επιφυλάσσουν ντόπιοι και ξένοι εγκέφαλοι.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png