Διανομή σχολικών ειδών από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αίγινας. .

Στο δημοτικό κατάστημα της Κυψέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η διανομή σχολικών ειδών για τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Αίγινας. Τα μέλη του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του διοικητικού συμβουλίου και μετά από την καταγραφή των αναγκών, τη δημιουργία της σχετικής λίστας και τις ανάλογες επαφές με τους φορείς, σήμερα ήταν η μέρα της παράδοσης των σχολικών ειδών. Οι δικαιούχοι παρέλαβαν μία πλήρη γκάμα από ολοκαίνουργια σχολικά είδη εξαιρετικής ποιότητας.


Ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του συλλόγου κύριος Νίκος Οικονόμου, ευχαρίστησε όλους εκείνους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση, που εντάσσεται στο πλαίσιο αρκετών ακόμη, που έχει σχεδιάσει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αίγινας. Μία από αυτές είναι και η επαφή με τα γυμναστήρια του νησιού, προκειμένου να διασφαλιστούν καλύτερες τιμές για τα μέλη. Ο κύριος Οικονόμου κάλεσε και άλλες επιχειρήσεις του νησιού να συμμετάσχουν με προσφορές σε αυτές τις δράσεις για τα μέλη των πολύτεκνων οικογενειών της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png