Δελτίο Τύπου από την ομάδα γαστρονομίας του φεστιβάλ φιστικιού.

Δελτίο Τύπου.
H ομάδα γαστρονομίας του φεστιβάλ φιστικιού συνεχίζοντας για 2η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη πορεία της, διοργάνωσε και φέτος τρεις εκδηλώσεις.

Άνοιξε τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις με ένα σεμινάριο ζαχαροπλαστικής το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΝΤΖΙ στην Πέρδικα, δείχνοντας και το κοινωνικό της πρόσωπο και διαθέτοντας όλα τα έσοδά της για τον ΠΑΝΤΕΛΗ.

Ακολούθησαν δύο ακόμα εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του φεστιβάλ η  μία αφιερωμένη στα παιδιά με τα ΓΛΥΚΩΚΑΜΩΜΑΤΑ και οι ΦΙΣΤΙΚΑΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ από τους Αιγινήτες Σεφ  Δημήτρη Κάππο και Θωμά Νικολαΐδη  με την φιλική συμμετοχή του ex pastry chef  Τάσου Πρωτοψάλτη και τις μικρές μας φίλες Νεκταρία Καρακούση, Στέλλα Κυριαζάνου, Άρτεμις Λαζάρου και Τζώρτζια Μεθενίτη.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν  με την παρουσία τους αλλά και όσους  δεν μας τίμησαν.Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Καπουτζίδη, τον κ Φώτη Πούντο, την κ Ελένη και τον κ. Νίκο Αλυφαντή, την Κατερίνα Πρωτοψάλτη, την Μαρούλα Σέντερη και τον κ Νεκτάριο Λαζάρου.

Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις υποστηρίχθηκαν από την κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού έργου SusTEn Mechanism και συγκεκριμένα από την Περιφέρεια Αττικής, το Πανεπιστήμιο Πατρών και τοbic Αττικής.    

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις φιστικάτες γεύσεις μας σας καλούμε στις φετινές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο εστιατόριο ΚΑΠΠΟΣ έτσι. στην Κυψέλη στης 15  Οκτωβρίου και στο καφέ εστιατόριο ΝΗΣΟΣ στην παραλία της Αίγινας στης 22 Οκτωβρίου 2012. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε στα αντίστοιχα εστιατόρια και στα τηλ. 2297027219 και 2297500210.