Κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς από την ΑΛΜΑ για τον Παντελή. .

Περισσότερα από 3.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τη λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αίγινας και σκοπό είχε την οικονομική στήριξη του Παντελή. Χθες, κατά τη διάρκεια λήξης του 4ου Φεστιβάλ Φιστικιού, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί, έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Ο τυχερός αριθμός είναι το 4635 και ανήκει στον κύριο Γρυπαίο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΜΑ, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια: εκείνους που υποστήριξαν την πρωτοβουλία και διέθεσαν τα καταστήματά τους ως σημεία αγοράς και όλους εκείνους που αγόρασαν του λαχνούς. Να υπενθυμίσουμε ότι η δράση είχε τίτλο "Στηρίζω και κερδίζω", είχε ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού και η κλήρωση αφορούσε μία μηχανή Daytona 110 cc. Τη μηχανή διέθεσε σε χαμηλή τιμή ο κύριος Δημήτρης Κατρίδης, ενώ η "Τρίτη Διάσταση" τύπωσε δωρεάν τις αφίσες και τα μπλοκάκια των λαχνών. Το ακριβές ποσό που θα διατεθεί στην οικογένεια του Παντελή, μετά και την καταβολή του κόστους της μηχανής, θα γίνει γνωστό μέσα στην εβδομάδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png