Συνεχίζεται το πρόγραμμα παιδικής ψυχαγωγίας στον Πύργο του Μαρκέλλου. .

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα παιδικής ψυχαγωγίας του 4ου Φεστιβάλ Φιστικιού στον Πύργο Μαρκέλλου. Καθημερινά μία σειρά από δραστηριότητες βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου τα παιδιά να διασκεδάσουν με ομαδικές δραστηριότητες που τις περισσότερες φορές έχουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και πιο συγκεκριμένα το Τ.Τ. Αίγινας είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας, καθώς έχει λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες, σχεδιάζοντας δραστηριότητες που εντυπωσιάζουν τα παιδιά και τους γονείς τους. Άλλωστε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μετά από 15 χρόνια απουσίας από το νησί, επανήλθε πέρυσι και φέτος βοηθά με όλες του τις δυνάμεις το Φεστιβάλ Φιστικιού.


Βοήθεια που αποδεικνύεται πολύτιμη, καθώς τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και διασκεδάζουν, κατανοώντας την αξία του παιχνιδιού χωρίς ανταμοιβή, παρά μόνο για τη χαρά που προσφέρει. "Το παιχνίδι έχει βγει από τα παιδιά για τα παιδιά" μας λένε οι υπεύθυνοι του τμήματος και συμπληρώνουν ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι από ανακυκλωμένο υλικό. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8:30 το βράδυ. Να σημειώσουμε ότι από τις 3 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι συγκεντρώσεις του Τ.Τ. Αίγινας, που θα στεγάζεται στην Αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png