"Αίγινα... Εθελοντής. Για τον άνθρωπο και το περιβάλλον". Πολύπλευρες εθελοντικές δράσεις από το νεοσύστατο σύλλογο. .

Ο σύλλογος δημιουργήθηκε ένα μήνα πριν και αποτελεί συνέχεια του "Ανθρώπινου Κύκλου Προσφοράς", που είχε ξεκινήσει το 2008.  Λειτουργεί με προσωρινό διοικητικό συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τις κυρίες: Σοφία Γιαννούλη, Αθηνά Πηρουνάκη, Φωτεινή Βαλομένου και Ξένη Τριανταφύλλου. Το έργο του "Αίγινα... Εθελοντής" είναι η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, ειδών καθαριότητας) σε άτομα που έχουν ανάγκη. Η όλη προσπάθεια στηρίζεται στη βοήθεια της "Τράπεζας Τροφίμων", στην εταιρία του κυρίου Άγγελου Κρητικού (ΑΝΕΔΙΚ) όπως επίσης και σε πολλούς ακόμη επιχειρηματίες και ιδιώτες του νησιού, που σε μηνιαία βάση προσφέρουν χρήματα, ώστε αυτή η προσπάθεια να συνεχίζεται. Επίσης υπάρχει σταθερή συνεργασία με ιερείς από πολλές ενορίες της Αίγινας.


Ωστόσο η προσφορά δεν σταματά μόνο σε είδη πρώτης ανάγκης, καθώς στο χώρο υπάρχουν παιχνίδια, είδη ρουχισμού, βιβλία, είδη σπιτιού. Το "Αίγινα... Εθελοντής", υποστηρίζει αυτή τη στιγμή 90 οικογένειες. Παράλληλα οι εθελοντικές δράσεις επεκτείνονται και σε άλλους τομείς: αφορούν τη βοήθεια σε μαθήματα, νομική υποστήριξη και δράσεις για το περιβάλλον. Τα μέλη του συλλόγου καλούν όσους το επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτή την πρωτοβουλία είτε προσφέροντας διάφορα είδη όπως είναι είδη πρώτης ανάγκης ή εθελοντική εργασία. Ο χώρος όπου συγκεντρώνονται αντικείμενα και προϊόντα βρίσκεται στην Περιβόλα, στην οδό Καποδιστρίου και είναι μία προσφορά της κυρίας Νότας Λάκκου προς το σύλλογο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 789516 και email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Δείτε στον ηλεκτρονικό χάρτη το σημείο που βρίσκεται το χώρος του συλλόγου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png