Θυρανοίξια και εγκαίνια πλατείας στην Αιγινήτισσα. . .

Την ολοκλήρωση της υλοποίησης ενός έργου που πραγματοποιήθηκε στην Αιγινήτισσα, εγκαινίασαν σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής και τα μέλη του τοπικού συλλόγου. Πρόκειται για την κατασκευή μίας πλατείας με παιδική χαρά και ενός δισυπόστατου ναϊδρίου: της Παναγίας της Φανερωμένης και του Αγίου Δαμασκηνού, τα θυρανοίξια του οποίου έγιναν επίσης σήμερα. Η τελετή των θυρανοιξίων πραγματοποιήθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ. Μετά το τέλος της ακολουθίας, για το έργο που εγκαινιάστηκε σήμερα, μίλησε η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αιγινήτισσας (είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου) κυρία Σάρα Κορωναίου.


Η κυρία Κορωναίου είπε ανάμεσα σε άλλα ότι πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε "όνειρο" από την αρχή της λειτουργίας του συλλόγου το 1979. "Η συνύπαρξη Δήμου και Συλλόγου έφερε αυτό το αποτέλεσμα του βλέπετε. Μέσα σε δύο χειμώνες βλέπετε τι έγινε", είπε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε επίσης και ευχαρίστησε για τη συνεισφορά στην υλοποίηση του έργου τους κατοίκους της περιοχής, που στήριξαν οικονομικά το έργο. Ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Τάσος Αμάφης και κάτοικοι της περιοχής.

Το έργο εκτός από την μικρή εκκλησία, περιλαμβάνει πλατεία με ανισόπεδα σημεία ρέμβης, παιδική χαρά και γενικότερη διαμόρφωση και αξιοποίηση του χώρου.

Δείτε φωτογραφίες από την ακολουθία εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png