"Ο κλέψας του κλέψαντος". Ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.

Ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.
Χορός εκατομμυρίων, βαστά το λαρύγγι μας στεγνό. Χορός εκατομμυρίων, καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Αίγινα.  Χορός συμφερόντων, μέσα κι έξω από την Αίγινα 20 χρόνια και βάλε, στήνει στην τσέπη μας καρτέρι.

Είναι ο χορός του νερού, που άλλοτε τρέχει γρήγορος κι άλλοτε βασανιστικά αργός, ανάλογα τα κέφια  και τις επιδιώξεις των συμφερόντων  που λυμαίνονται την βιολογική  μας ανάγκη.

Τα εκατομμύρια που  έχει πληρώσει και συνεχίζει να πληρώνει ο λαός της Αίγινας, γι αυτό το άθλιο σε ποιότητα νερό, δεν μπόρεσαν να χορτάσουν τη δίψα των συμφερόντων, αλλά ούτε και να πείσει τις δημοτικές αρχές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια για την ανάγκη διαφορετικής μεταφοράς και διαχείρισης αυτού του κοινωνικού αγαθού. Κανείς και ποτέ δεν θέλησε να χαλάσει τον ιστό της αράχνης.

Αθυροστομίες για την  κλοπή του, από ένα σωρό επίσημα  χείλη, είτε κατά τις προεκλογικές περιόδους, είτε κατά τη διάρκεια άσκησης διοίκησης, έχουν ζαλίσει τ’ αυτιά μας, χωρίς  ποτέ ν’ αποκαλύπτεται το παραμικρό.

Ο ένας καλύπτει τον άλλο, γιατί προφανώς ο ένας «βαστάει» τον άλλο. Πρόσφατα ακούσαμε από τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης, πως θα προβεί σε αποκαλύψεις τον Σεπτέμβριο, μαζί με τους χειμερινούς κινηματογράφους και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για να μη χαλάσει την τουριστική περίοδο και την όμορφη ατμόσφαιρα που είμαστε.

Εμείς, ως τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, αντιλαμβανόμενοι το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη, καλούμε τους υπεύθυνους, να καταθέσουν στον Εισαγγελέα Πειραιά τα όσα γνωρίζουν  και να κάνουν γνωστό στο λαό της Αίγινας τις αιτίες και τα πρόσωπα, που βαστάν το νησί στην τριτοκοσμική κατάσταση που όλοι βιώνουμε.

Η παράσταση με το νερό της  Αίγινας  πρέπει να λάβει τέλος.

Εδώ και τώρα, όλα στη  φόρα, οι πλάτες μας δεν σας σηκώνουν άλλο.

Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png