Αισιόδοξα τα μηνύματα για την μουσική εκπαίδευση στην Αίγινα από την θερινή ακαδημία του συλλόγου "Μούσα".

Ως πραγματικά αισιόδοξα χαρακτηρίζονται τα μηνύματα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του μουσικού συλλόγου "Μούσα" για τη λειτουργία της πρώτης θερινής μουσικής ακαδημίας που λειτούργησε στην Αίγινα τις προηγούμενες ημέρες και ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα πριν. Οι αιτίες αυτού του αισιόδοξου κλίματος που έχει δημιουργηθεί, βασίζονται κυρίως στο γεγονός ότι αφενός οι νέοι του νησιού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της μουσικής εκπαίδευσης και αφετέρου ότι σε αυτή την πρώτη προσπάθεια ο σύλλογος έτυχε της υποστήριξης των γονιών, που αναγνώρισαν την ανάγκη για μουσική παιδεία.

Η καταγραφή της πρώτης θερινής μουσικής ακαδημίας ολοκληρώνεται σήμερα με μικρά αποσπάσματα από τα μαθήματα κιθάρας και βιολιού. Ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός για τους επόμενους δύο μήνες λόγω των θερινών διακοπών, ενώ από το Σεπτέμβριο έχουν ήδη προγραμματιστεί νέοι εκπαιδευτικοί κύκλοι και μουσικές εκδηλώσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png