Για τέταρτη χρονιά η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. .

Πρόκειται για μία από τις κοινωνικές εκδηλώσεις, που τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, ανταποκρίνονται με ιδιαίτερη χαρά. Είναι η η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στη βεράντα του ξενοδοχείου Απόλλων στην Αγία Μαρίνα. Η εκδήλωση έγινε χθες το βράδυ, προσφέροντας στιγμές δροσιάς δίπλα στη θάλασσα και διασκέδασης με πολύ μουσική, χορό και καλό φαγητό.


Τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου καλωσόρισε η πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Φλώρα Αλυφαντή και ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν το σύλλογο ώστε να πραγματοποιεί για χρόνια τις παρεμβάσεις του στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κύριο Αλεβίζο και το προσωπικό του ξενοδοχείου για τη φιλοξενία. Η καλοκαιρινή βραδιά χαρακτηρίστηκε από το αμείωτο κέφι και πλαισιώθηκε από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που παρουσίασαν παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα. Το κοινό απόλαυσε στο πιάνο τη 14χρονη Ισιδώρα Κατσαρού, ενώ έγινε κλήρωση μίας εικόνας προφορά της κυρίας Αγλαΐας Ηλία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png