Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών. .

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" και θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου. Καθώς οι ημέρες πλησιάζουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου έχουν ξεκινήσει πρόβες στο χώρο που θα γίνει το φεστιβάλ. Η εξέδρα έχει ήδη στηθεί μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και παρά την υψηλή θερμοκρασία σήμερα το απόγευμα, οι μικροί χορευτές έκαναν πρώτοι την αρχή και δοκίμασαν τις δυνατότητές τους υπό την καθοδήγησή της δασκάλας τους κυρίας Πέπης Χατζηθεοδώρου.


Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και υπόσχεται να δώσει ένα διαφορετικό τόνο στις δύο καλοκαιρινές νύχτες της Παρασκευής και του Σαββάτου, τις δύο τελευταίες ημέρες του πρώτου μήνα του καλοκαιριού. Σε αυτό αυτό θα συμμετάσχουν τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, όπως και άλλα σημαντικά χορευτικά τμήματα εκτός Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png