Καλοκαιρινά, μουσικά σεμινάρια από το Σύλλογο "Μούσα". .

Είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις, που οι νέοι του νησιού έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μουσικά σεμινάρια, για τα βασικά μουσικά όργανα όπως το πιάνο, η κιθάρα, το φλάουτο και το βιολί από σημαντικούς, καταξιωμένους μουσικούς. Πρόκειται για τη θερινή ακαδημία που διοργανώσει ο Μουσικός Σύλλογος "Μούσα" από 20/06/2012 έως 05/07/2012 και αφορά έξι ατομικά μαθήματα για αρχάριους ή προχωρημένους μαθητές,ηλικίας από 5 ετών και άνω. Είναι μία πρωτοβουλία που υλοποιείται για πρώτη φορά στο νησί και ήδη έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Σημειώνουμε ότι οι διοίκηση του Συλλόγου έχει καταφέρει και προσφέρει τη συμμετοχή σε αυτή την ακαδημία μόλις με 40 ευρώ, τη στιγμή που η συμμετοχή σε τέτοιου είδους σεμινάρια ξεπερνά κατά πολύ τα 200 ευρώ. Με αυτή του την πρωτοβουλία, ο νεοσύστατος σύλλογος παρεμβαίνει δυναμικά στην ανάγκη για μουσική εκπαίδευση στο νησί και δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για όσους επιθυμούν να μάθουν ένα μουσικό όργανο, από έμπειρους, με σημαντικές διακρίσεις και πτυχία δασκάλους.

Πληροφορίες: Κα Αθανασοπούλου Ελένη. Τηλ. 2297024513 / 6942700229 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.