Καλοκαιρινά, μουσικά σεμινάρια από το Σύλλογο "Μούσα". .

Είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις, που οι νέοι του νησιού έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μουσικά σεμινάρια, για τα βασικά μουσικά όργανα όπως το πιάνο, η κιθάρα, το φλάουτο και το βιολί από σημαντικούς, καταξιωμένους μουσικούς. Πρόκειται για τη θερινή ακαδημία που διοργανώσει ο Μουσικός Σύλλογος "Μούσα" από 20/06/2012 έως 05/07/2012 και αφορά έξι ατομικά μαθήματα για αρχάριους ή προχωρημένους μαθητές,ηλικίας από 5 ετών και άνω. Είναι μία πρωτοβουλία που υλοποιείται για πρώτη φορά στο νησί και ήδη έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Σημειώνουμε ότι οι διοίκηση του Συλλόγου έχει καταφέρει και προσφέρει τη συμμετοχή σε αυτή την ακαδημία μόλις με 40 ευρώ, τη στιγμή που η συμμετοχή σε τέτοιου είδους σεμινάρια ξεπερνά κατά πολύ τα 200 ευρώ. Με αυτή του την πρωτοβουλία, ο νεοσύστατος σύλλογος παρεμβαίνει δυναμικά στην ανάγκη για μουσική εκπαίδευση στο νησί και δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για όσους επιθυμούν να μάθουν ένα μουσικό όργανο, από έμπειρους, με σημαντικές διακρίσεις και πτυχία δασκάλους.

Πληροφορίες: Κα Αθανασοπούλου Ελένη. Τηλ. 2297024513 / 6942700229 email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png