Προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ.

Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Ένωση μας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της προσπάθειας της για στήριξη των ανέργων του νησιού μας, συμμετέχει ενεργά στα «προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ – Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher)».

Έτσι για την διευκόλυνση όσων επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής, αύριο Τετάρτη 16/5/2012 θα υπάρχει άτομο του συνεργαζόμενου ΚΕΚ ΠΥΞΙΔΑ στα γραφεία της Επαγγελματικής Ένωσης Αιακού 9 (απέναντι από το Κέντρο Τύπου) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι, που θα βοηθήσει στην ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους ανέργους τόσο να καταρτιστούν όσο και να τύχουν δωρεάν πιστοποίησης σε Η/Υ λαμβάνοντας παράλληλα και εκπαιδευτικό επίδομα 500€.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση έχει στο παρελθόν με επιτυχία διεκπεραιώσει τέτοιου είδους προγράμματα που αφορούσαν κατάρτιση εργαζομένων.

Εκ μέρους του ΔΣ
Νίκος Γιαννούλης
Πρόεδρος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png