Ο κύριος Νίκος Γιαννούλης για πρωτοβουλίες της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας. .

Σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας για το επόμενο διάστημα και περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις που έχουν ως στόχο την τόνωση της προβολής του νησιού, όπως το Masters Beach Volley και το Φεστιβάλ Φιστικιού, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και ειδικευμένα, επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. Πιο συγκεκριμένα για τη διοργάνωση του Masters Beach Volley είπε ότι: "Καλούμε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες να στηρίξουν αυτό το θεσμό, είναι κάτι που θα διαφημίσει την Αίγινα σε μία εποχή στην οποία το χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε".


Μάλιστα υπάρχει και μία θετική εξέλιξη για όσους παρακολούθησαν τα σεμινάρια ΛΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Επαγγελματικής: "ανακοινώνεται σε όσους συμμετείχαν στα σεμινάρια ΛΑΕΚ που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Επαγγελματικής Ένωσης τον Δεκέμβριο του 2011, ότι έχουν εκδοθεί τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων. Τα πιστοποιητικά μπορείτε να τα παραλαμβάνεται από το κατάστημα ΑΦΑΙΑΣ COMPUTERS, Αφαίας 6, Αίγινα. Κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα. Η Ένωση ευχαριστεί τους πάνω από 100 συμμετέχοντες για την συνεργασία και το ενδιαφέρον τους που είχε σαν αποτέλεσμα την επιτυχία των σεμιναρίων αυτών. Επίσης ανακοινώνεται, ότι με την αναβαθμισμένη πλέον θέση της -λόγω της συμμετοχής της σε ομοσπονδία- η Επαγγελματική Ένωση της Αίγινας, θα επιδιώξει να εξασφαλίσει και επιδοτούμενα σεμινάρια που θα απευθύνονται σε συναδέλφους επαγγελματίες, πράγμα που μέχρι τώρα ήταν μη εφικτό".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png