Γιορτή για τη μητέρα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης. ..

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Δόμνας Σαμίου, αλλά και σε δύο μητέρες από την περιοχή της Κυψέλης: την κυρία Λούλα Σακελλίων και την κυρία Κατίνα Μούρτζη. Η εκδήλωση άνοιξε με το "χαιρετισμό στη μάνα" από την κυρία Κούλα Μουρελάτου, ενώ ακολούθησε μουσική με την κυρία Μαρίνα Τραγέα στο πιάνο, την κυρία Μαριάννα Αντωνοπούλου στο φλάουτο και την κυρία Τάνια Πετρίτη στην τούμπα. Επίσης η Χορωδία του Συλλόγου Κυψέλης, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Βάνας Χαλκίδη ερμήνευσε διάφορα έργα, ενώ παρουσιάστηκαν χοροί από το χορευτικό τμήμα της κυρίας Χαράς Κάλαβρου.


Την εκδήλωση πλαισίωσαν με παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Βαθέος και του Συλλόγου Κυψέλης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα γυμναστήρια ΝΑΜΑ και Κούρος, που παρουσίασαν υπέροχα χορευτικά. Διαβάστηκε επίσης το ποίημα του κυρίου Σπύρου Γαλάρη "Χρέος στη Μάνα". Ο κόσμος στην κατάμεστη πλατεία της Κυψέλης, απόλαυσε ένα πλούσιο πρόγραμμα δύο περίπου ωρών, που ολοκληρώθηκε με τους διοργανωτές να προσφέρουν μικρές γλάστρες με λουλούδια.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png