Τιμητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας..

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του συλλόγου. Την εκδήλωση προλόγισε  η πρόεδρός του κυρία Φλώρα Αλυφαντή, ενώ ακολούθησε η ομιλία της κυρίας Σωζίας Αποστόρη, διευθύντριας του δημοτικού σχολείου της Πέρδικας. Η κυρία Αποσπόρη έκανε αναφορά στην Αμερικανίδα Άννα Μαρία Ριβς Τζάρβις που είχε πρώτη την ιδέα να καθιερωθεί μια ιδιαίτερη ημέρα προς τιμή όλων των μητέρων και στον τρόπο που οι εκπαιδευτικοί του νησιού υιοθέτησαν αυτή την ιδέα. Μίλησε επίσης για τον παιδαγωγικό χαρακτήρα του ρόλου της μητέρας, παρουσιάζοντας τα ιδιαίτερα σημεία διαμόρφωσης του χαρακτήρα ενός παιδιού, βάσει της συμπεριφοράς της μητέρας.


Ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου της Πέρδικας και στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησε η εκπαιδευτικός κυρία Ελένη Κάτσα που συνεχάρη την κυρία Σωζία Αποσπόρη για την ομιλία της. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ρεσιτάλ πιάνου από την κυρία Ελένη Μαλτέζου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπαιδευτικός από τον παιδικό σταθμό, έδειχνε στα παιδιά πως να κατασκευάζουν και να ζωγραφίζουν αντικείμενα από χαρτί, τα οποία στη συνέχεια τα δώρισαν στις μητέρες τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png