Ο κύριος Κώστας Γαλάνης για το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. .

Είναι έτοιμο και διατίθεται σε έντυπη μορφή το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2012, ξεκίνησε τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί με τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του μουσείου στο τέλος Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, όπως σημειώνεται στο έντυπο του προγράμματος, αυτό θα εμπλουτιστεί και με άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Δήμο Αίγινας και άλλους φορείς που θα γίνουν στο Λαογραφικό. Πρόκειται για το 25ο πρόγραμμα που οργανώνει και εκδίδει ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου.


Για το νέο πρόγραμμα, που και φέτος παρουσιάζει σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και εκδηλώσεις κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ζητήσαμε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού κύριο Κώστα Γαλάνη, να μας παρουσιάσει τα όσα θα δουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της Αίγινας φέτος το καλοκαίρι στην αίθουσα και την αυλή του Λαογραφικού. Ο κύριος Γαλάνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θάνατο του ζωγράφου Φραγκίσκου Κάππου: "Νομίζω ότι δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσουμε τη λύπη μας για αυτό το θάνατο, όπως και δεν υπάρχει και τρόπος να εκφράσουμε εύκολα την προσφορά αυτού του ανθρώπου προς την Αίγινα και την αγάπη του προς την Αίγινα. Ευχόμαστε από βάθους ψυχής να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png