Κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας. .

Το Σάββατο το απόγευμα έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε διοργανώσει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια για τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χωρών, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 29 και 30 Ιουνίου. Τα χρήματα που εισπράχθηκαν από την αγορά λαχνών, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας θα τα διαθέσει για να καλύψει τα έξοδα που αφορούν τις παραδοσιακές φορεσιές, αλλά και για να ανταπεξέλθει σε άλλα έξοδα που σχετίζονται με τη διοργάνωση του φεστιβάλ.


Την κλήρωση έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας, ο οποίος ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις της Αίγινας και του Πειραιά, που  συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, παρέχοντας προϊόντα ή υπηρεσίες που διατέθηκαν για τη λαχειοφόρο αγορά. Στο video μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κλήρωση, τους τυχερούς αριθμούς, καθώς και τα δώρα που αυτοί κερδίζουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png