Πρωτομαγιά στη Σουβάλα. Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις. . .

Πολύχρωμες εικόνες κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό του νησιού, απόλαυσαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Σουβάλας, καθώς χθες συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την πρωτομαγιά. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε προσφορά λουλουδιών από το Σύλλογο Προόδου και Αλληλεγγύης, καθώς και διαγωνισμό ζωγραφικής και φύτεμα λουλουδιών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βαθέος.


Η ανθοκομική έκθεση έδωσε για μία ακόμη φορά ένα υπέροχο χρώμα στο λιμάνι της Σουβάλας, ενώ τα παιδιά ζωγράφισαν με θέμα την πρωτομαγιά και έμαθαν να φυτεύουν λουλούδια. Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων που διοργάνωσαν τις φετινές εκδηλώσεις, ευχαρίστησαν το κοινό για τη συμμετοχή του, όσους βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα και προσέφεραν εθελοντική εργασία σε διάφορους τομείς. Το ανοιξιάτικο ραντεβού στο λιμάνι της Σουβάλας ανανεώθηκε για του χρόνου!

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png