Δράση από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στην Αίγινα. Λειτουργεί το τοπικό τμήμα. .

Δυνατές δόσεις, παιχνιδιού, διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης, είχαν σήμερα το πρωί πολλά παιδιά του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη δημιουργία τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η δράση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό και ξεκίνησε στις 11 το πρωί, ενώ σε αυτό συμμετείχε και το τοπικό τμήμα Κηφισιάς. Την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης.


Για τις προοπτικές ανάπτυξης του Οδηγισμού στην Αίγινα, μίλησε στο Aegina Portal η Γενική Έφορος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κυρία Αλεξάνδρα Λουκίδου. Τα μέλη των ομάδων που επισκέφθηκαν σήμερα το νησί, εκτός από τα πολλά δημιουργικά παιχνίδια στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, έκαναν μία εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα σημεία της Αίγινας. Για το τοπικό τμήμα υπεύθυνη είναι η κυρία Μαίρη Σίνη, τηλ: 6944608932.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png