Δράσεις από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Δημιουργείται Τοπικό Τμήμα στην Αίγινα. .

Δράσεις για τον καθαρισμό και την εθελοντική εργασία σε διάφορα σημεία του νησιού, πραγματοποίησαν μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, από τα τοπικά τμήματα του Ζωγράφου, το Κορωπί, τα Σπάτα, τα Μέγαρα και τη Σαλαμίνα. Οι οδηγοί έφτασαν στο νησί χθες Σάββατο και κατασκήνωσαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας. Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού, αλλά και να λάβουν μέρος σε δράσεις καθαρισμού παραλιών και εθελοντικής εργασίας. Οι οδηγοί καθάρισαν την παραλία της "Αύρας" και έβαψαν τα κάγκελα στην παιδική χαρά στην περιοχή "Ακρογιάλι".


Η πρωτοβουλία αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της γνωριμίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού με τα παιδιά της Αίγινας, καθώς μετά από δεκαπέντε χρονιά στο νησί θα λειτουργήσει τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι το τοπικό τμήμα θα διοργανώσει ένα τρίωρο δημιουργικού παιχνιδιού και διασκέδασης την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 11 π.μ. στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού. Περισσότερες πληροφορίες για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, μπορεί να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από την επίσημη ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.seo.gr Για το τοπικό τμήμα Αίγινας μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Μαίρη Σίνη στο τηλέφωνο 6944608932. Τους οδηγούς συνόδεψε κατά τη διάρκεια των δράσεων ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης. Τέλος οι οδηγοί ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας κύριο Αντώνη Ντελή για τη φιλοξενία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png