Οι "Αγανακτισμένοι πολίτες της Αίγινας" για τον Δημήτρη Χριστούλα.

Η αυτοκτονία του συμπολίτη μας Δημήτρη Χριστούλα στο Σύνταγμα στις 4/4/2012 δεν ήταν μόνο ένα τραγικό γεγονός που δείχνει τη σημερινή κατάσταση αδιεξόδου και απόγνωσης του κόσμου, ήταν πάνω απʼ όλα μια πράξη θυσίας με μεγάλο ηθικό και πολιτικό βάρος, που χτυπάει το καμπανάκι στις συνειδήσεις όλων μας. Μας υπενθυμίζει ότι δε μπορούμε να δεχτούμε άλλο το μνημονιακό και κατοχικό καθεστώς, που μας καταστρέφει. Ότι δεν πρέπει  να συνηθίσουμε το θάνατο.

Στην πραγματικότητα ήταν μια δολοφονία, ανάμεσα στις τόσες άλλες, που καθημερινά συμβαίνουν,  εξαιτίας της φτώχειας, της ανεργίας και της μεγάλης εξαθλίωσης. Η πολιτική αυτή  οδηγεί και στη φυσική εξόντωση ανθρώπινων υπάρξεων.      

Η ανάγκη να αντισταθούμε στην πολιτική της μνημονιακής χούντας γίνεται πλέον όρος για την επιβίωσή μας. Γιατί μας αξίζει η ζωή και η αξιοπρέπεια και όχι ο θάνατος.

''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΙΓΙΝΑΣ''


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png