Πασχαλινό bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. .

Στο πνεύμα των ημερών κινείται το πασχαλινό παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα στην αίθουσα του, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το Λαογραφικό Μουσείο. Η ποικιλία των αντικειμένων που παρουσιάζονται είναι γνώριμη και η ποιότητά τους εγγυημένη, από τα μέλη του συλλόγου που κατασκευάζουν υπέροχα χειροτεχνήματα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, παραδοσιακά γλυκά, πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα, αγιογραφίες και πολλά ακόμη όμορφα αντικείμενα.


Το bazaar ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο το βράδυ. Η κυρία Φλώρα Αλυφαντή, πρόεδρος του Συλλόγου, κάλεσε τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού να το επισκεφθούν και να διαλέξουν ένα από τα εκατοντάδες αντικείμενα που παρουσιάζονται εκεί. Άλλωστε η επίσκεψη στο bazaar του Συλλόγου Γυναικών είναι ένας καλός λόγος για κάποιο πασχαλινό δώρο ή απλά για την ενίσχυση του αυτού του πάντα δραστήριου συλλόγου του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png