Γενική Συνέλευση για το Σύλλογο Πολυτέκνων Αίγινας. .

Ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και λίγους μήνες και σήμερα είχε την πρώτη γενική συνέλευση των μελών του για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Πρόκειται για το Σύλλογο Πολυτέκνων Αίγινας, που ήδη έχει δημιουργήσει τις πρώτες θετικές εντυπώσεις αναλαμβάνοντας δράσεις για τις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού. Σήμερα η εκτελεστική επιτροπή του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό, προχώρησε στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών που θα συγκροτηθούν σε σώμα, απαρτίζοντας το πρώτο διοικητικό του συμβούλιο.


Η ψηφοφορία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης με την παρουσία του δικηγόρου κυρίου Στέλιου Χαλδαίου, που προσφέρθηκε να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Η προθεσμία για τις δηλώσεις υποψηφιότητας ήταν μέχρι το Σάββατο, ενώ το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους: Ευσταθίου Βίκη, Καρπουζας Γεώργιος, Κατσόρχης Σταμάτιος, Λαδάς Γιάννης, Λαμπρινός Φίλης, Λεούση - Χαρτοφύλακα Αννίτα, Λυκούρη Φιλιώ, Οικονόμου Νίκος, Παπασεβαστός Σέβος, Χατζητζοπανίδου Λουκία. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα είναι γνωστά σήμερα το απόγευμα.

ενημέρωση 22:00:49: Μετά το τέλος των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Πολυτέκνων της Νήσου Αίγινας  η σύνθεση του αποτελείται από:
  • ΠΡΟΕΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΕΟΥΣΗ-ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΝΙΤΑ
  • ΤΑΜΙΑΣ ΛΥΚΟΥΡΗ ΦΙΛΙΑ
  • ΜΕΛΗ ΠΑΠΑΣΕΒΑΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
  • ΛΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΚΑΤΣΟΡΧΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png